11.11.2011 Avtor: Katarina Kresal

Med volilno kampanjo me spremljajte na volitve2011.lds.si

Poleg neposrednega stika z državljankami in državljani, v LDS posebno pozornost namenjamo spletnim komunikacijam. Naše poglede in obiske po Sloveniji smo strnili na spletni strani http://volitve2011.lds.si, zato bom tudi sama vse svoje novice in bloge objavljala na tej strani.

Poleg tega smo aktivni še na YouTube kanalu http://www.youtube.com/user/LDSstranka, Flickerju http://www.flickr.com/photos/LDSstranka,  Facebooku http://www.facebook.com/KatarinaKresal.fans, http://www.facebook.com/strankaLDS in Twitterju http://www.twitter.com/katarinakresal.

V Liberalni demokraciji Slovenije smo odločeni, da bomo del nove napredne vlade. Imamo znanje, imamo izkušnje, imamo konkretne predloge, imamo energijo, predvsem pa imamo vas. LDS ni zgolj še ena izmed strank na političnem zemljevidu Slovenije, temveč je stranka z ugledno in načelno zgodovino . V dosedanji vladi smo delali dobro in učinkovito, pokažemo lahko zelo konkretne rezultate našega dela. Prav tako dobro in učinkovito svoje obljube volivcem uresničuje tudi vseh 16 LDS-ovih županov.

Hvala vsem, ki me spremljate in vabljeni, da 4. decembra na volitvah podprete LDS.